diumenge, 29 de maig de 2011

Bon dia a Ses Mosqueres II

Continuem..... Molt aprop del bloc "democracia real ya" varem obrir uns pasets nous. Hi ha tres pasets de baixa altura i pocs moviments, que surten molt facils, seran ideals per els que comencen o per nins. Al mateix bloc, que he pensat nomanarlo "Despredador", hem obert un altre pas que surt xulo. Lo del nom del bloc vé per sa feinada que se va pegar en Beia, per llevar unes pedres un poc perilloses al damunt del bloc, va acabar rebentat però el bloc ja és més segur. També tenc que dir que en Lluis i en Jaume varen llevar totes ses pedres, que va tirar en Beia, de la base del bloc. Bona feina.

Quan netejavem els blocs, varen arribar n'Alfonso i n'Ana, en acabar sa feina varem anar a veurer-los. Estavan a un bloc que te una travesia de romos,encara no se els noms dels blocs, ja que hi erem també ho varem provar. Excepte jo tots ja l'havien provat, o al manco alguna part. Es pot fer de diferent llargada i dificultat segons d'on començes. Jo vaig provar la versió més fàcil, entres de unes romes i amb el taló esquerra, no se que vaig fer però al final vaig acabar en mal a la cama, encara avui me fa mal, espero que no vagi a més.
   
A en Beia li va sortir la extensió des d'abaix del tot.
         
                                                  I n'Ana va caure dos pics al darrer moviment, però el té a punt, venga ànims!!


A en Lluis també li va sortir al final, els altres haurem d'esperar.........
Després amb en Beia i en Lluis varem anar a obrir un altre bloc, per ara hi ha dos problemes, encara que tal vegada en surti algún més. En Beia va fer sa primera a tots dos, noltros només en varem fer un. Gràcies a que varem trobar un sistema diferent al empleat per en Beia, a mi me va sortir al darrer pegue del dia, ja que havia de partir me en vaig anar ben content


En Lluis al darrer que varem obrir, "FUMALSULLS"


Abans de partir vaig anar a despedir-me del personal, llastima haver de partir i havia bon ambient, quasi a hora de partir va arribar en Jaume,en Carlos, nAlex i un altre al·lot que no coneixie. Al final del dia arribarem a ser un bon grapat, aveure si això es repeteix.
Au, ja vos contaré més un altre moment.
Salut.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada