dijous, 11 d’agost de 2011

Ses Mosqueres a l'agost.

Aquest dissabte passat varem anar a blocar a Ses Mosqueres. Hi varem pujar un grapat d'esporlerins i jo.
Erem un bon grupet en Jaume Pou, en Xisco, en Dani, en Beia amb en Xim i en Lluis, els locals i una petita representació del sud, es a dir jo. Per començar anarem al bloc dels 4 fantastics, on havien obert un parell de problemes nous, en total quatre. Els varem provar i anaven sortint quasi tots, a mi me'n va quedar un per fer encara que crec que me pot sortir, ja ho provarem un altre dia. També varem estar netejant una travessia al mateix bloc, però encara no la hem provada.


En Beia a "Bolaman"


Jo provant "Bolaman"


En Dani a " Arrueitor"

En Beia fent "Mantelman"

 Al costat d'aquest bloc també havien obert un altre problema de romos un poc punyetero, que a mi tampoc me va sortir. Té un bloqueig bastant llarg que me costa molt, però vaig arribar a tocar el canto, a veure si el proper cop hi arribo millor i me puc quedar d'ell, així i tot en collir el canto encara no s'acabat, més feina pendent per jo i algú més.
En Jaume apretant a "Esformiguer"


Jo provant "Esformiguer"


En Lluis provant "Esformiguer"


Després de despetxar aquests nous problemes ens varem anar a davora el forn de calç, on també hi ha uns quants problemes nous, concretament dos al costat de "Llums de migdia", el que varem obrir en Jaume i jo el primer dia que anarem a la zona, n'hi ha un per el mig del bloc que ja va sortir i més a la dreta hi ha un projecte que pareix bastant dur. Al mateix bloc me va pareixe veure que encara en sortirà un altre més.
I just al costat del forn hi ha un bloc bastant gran,que es diu "L'arbre"  on ja hi havia uns quants problemes, aquí varem estar provant un problema "Fulla blanca", és un bloc un poc alt però molt guapo, deu sortir 6C més o manco, a en Xisco i en Pou els hi va sortir però als altres no ens va anar tant bé, ho seguirem intentant. A una altre cara del bloc en varem obrir un facilet de placa i al seu costat en surt un altre que no varem arribar a provar. Al mateix bloc varem estar provant un altre de nou que també surt duret, com a 6C/+ ja ho veurem quant tengui més repeticions, a en Beia li va sortir i no m'enrecort si el va fer algú més, aquest alzeimer..... A aquest bloc en Dani en va obrir dos més, també facilets i alts.


En Beia fent "Sensefulla"


Just al costat d'aquest bloc en varem obrir un altre, una travessia ascendent per tot el filo del bloc. En Xisco i en Beia el varen treure, jo ni el vaig provar aquesta vegada però me fa ganes pegar-li uns intents un altre dia.


En Xisco blocant "Esboc"


Seguidament ens varem ficsar amb un altre bloc, petit i redonet crec que li varem dir "El Cogollo" i té dues sortides per la dreta o per l'esquerra el de la dreta va sortir aviat, al manco a en Xisco i a jo, però el de l'esquerra és un poc més fotut, ja li pegarem més intents un altre dia, al final ja estavem cansats i tot pareix més dur de lo que realment és.
I ja per acabar la jornada, ens varem ficsar amb una placa alta, just a la dreta del problema que va obrir en Fran "Xubasco", pareix que sortirà duret al manco l'entrada ho és. Falta que el provi més gent a veure si li trobam un altre sistema, encara que els cantos són llimitats perque no hi ha res més. Me va agradar molt aquest darrer problema, és molt d'equilibri amb els cantos petits i ja vorem més amunt com està. Ja teng ganes de tornar-hi per provar-lo.
No se que vaig fer quan baixava les fotos a l'ordinador, però en vaig borrar un bon grapat que devien ser les millors, o això crec. Haurem de repetir-les un altre dia.
En definitiva un dia més hem disfrutat de blocar, enrevoltat de bona gent, fent bons problemes de boulder, obrint-ne de nous, deixant projectes per altres visites i tot això a un entorn captivador. La climatologia es va portar molt bé, va bufar un bon airet tot el temps  i amb les alcines que ens protegeixen del sol es va estar prou bé, per ser un dia caloros d'agost. Aquesta zona té un gran potencial, encara ens queden molts de blocs per obrir i ja en tenim un bon grapat d'oberts. Aquesta tardor, quan ja no faci tanta calor, li podrem donar una bona empenta a la zona i deixarla molt millor, marcant bé els camins de pujada i acabant de netejar els blocs que tenim ullats i que encara no hem provat. No se pot fer tot amb un dia, així que paciéncia i ja anirem fent, que hi ha més dies que llonganisses.
Au, salut i ens veim entre els blocs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada