dimecres, 8 de febrer de 2012

Fret siberià,jajaja...

En plena ona de fret siberià, el diumenge varem anar a blocar a Sa Torre den Beu. El temps no pintava malament, encara que de bon matí feia molt de fret. Varem triar un bloc al sol i arreserat del vent, perque el vent si que era fresquet. Varem anar al sector Mimosa, al primer bloc que trobam només arribar. Allà hi ha un parell de problemes facils per encalentir, un parell d'apretar un poc més i la travessa que és més dureta. Així  com anavem encalentint, ens varem començar a llevar roba fins a acabar en camieta. Mentre el sol lluia la temperatura era idonea, però quan es tapava feia més fresca. Una vegada encalentits varem fer Mana, Rocaina i Mutantex,que encara que son facils ja han de tibar  més, la entrada és un poc desplomada però en bon canto.


En Joaquim blocant aquesta linea, Rocaina.


Jo fent Mutantex,l'entrada és molt divertida, fins que no tibes no tens peus....

Joaquim al mateix problema, fent bon us de la seva tècnica de peus.
Seguidament varem envestir a la travesa Arran, encara que tot d'una ens va dir que a poc a poc valents. Jo no le teng fete, ja recordava que hi havia un pas que m'escopia fora una vegada i una altre. De totes maneres ho varem provar i a en Joaquim, el pas que a jo no me surt, se li va donar molt bé. En aillat els moviments surten, però encadenar-los tots costa, o al manco a jo.

Diferents imatges provant la travessa Arran.

Seguidament anarem al sector Lluis llag  a na Lena li feia ganes provar Menja pedres, l'entrada d'assegut no li va sortir,encara que li falta molt poquet, però de dret si que el va blocar. Segur que un altre dia li sortirà començant amb el cul a terra, venga anims....Lena fent Menja pedres
Ja que erem per el redol, en Joaquim va provar Mil-Itis linea amb l'entrada explosiva de dues regletes a un romo patinos, aixó si els peus sons bons. La veritat és que els primers pegues foren bons, tocant el romo però sense aribar a collir-lo. Però l'entrada desgasta molt i ho va deixar per un altre dia. Després se va fixar amb Obscura Passió, un altre de regletilles punyeteres i també li va pegar bons pegues. Però aquesta linea també desgasta molt i ja veniem cansats, així que haura de quedar com a feina pendent.... això se va acaramullant, quin estrés!!!!
Jo per acabar el dia vaig fer Ball de bot i Hyfly, encara que el segón me va costar un parell de pegues....

Fent Hyfly.

Provant Mil-Itis


Aquí fent Ball de bot.


Idò al final del dia ens anem ben madurs, hem deixat qualque troç de la nostra pell per damunt qualque bloc com és habitual per aquestes contrades. Però més que res ens ho hem passat molt bé i això és el que conta.

Au, salut i ens veim entre els blocs...........................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada