dimecres, 27 de juny del 2012

Algú sap com va això.....

Com que veig que algunes de ses meves fotos començen a rular per sa xerxa, he decidit firmarles així al manco se sabrà que son meves....Encara que no me sap greu que les copieu i si teniu fotos on jo surti,que estiguin bé perque quasi sempre surt malament no soc gaire fotogènic,me les podrieu enviar. He pensat de posar el nom del blog i així li don més difussió. Quan arribem a milers de visitants setmanals, les marques de material d'escalada i altres se barelleran per posar publicitat a la pàgina,jajajajaja........i és que somiar costa tant poc!!!




He vist que molta gent les firma a ses fotos i m'imagin que hi deu haver alguna eina per fer-ho. Crec que es pot crear una firma i guardar-la, després quan la necessites només l'has d'insertar i ja està. El problema és que jo soc molt dolent amb aquestes maquinetes i no se com fer-ho, de manera que sigui fàcil i ràpit. Si sabeu com es fa m'ho podrieu explicar,per favor.... gràcies per anticipat.

Salut i anau per l'ombra que l'astre rei ens castiga amb força, que haurem fet noltros per mareixer això. 



4 comentaris:

  1. Hola Tolito, mira ses meves fotos i digue'm si lo de sa firma és lo que vols i t'ho explic. Una abraçada, Xavi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Xavi, me sap greu però no se qui ets??? i no se quines fotos teng que mirar. Necesito més senyes.....gràcies.

      Elimina
  2. Hola Tomeu, sóc en Marcel. A n'això que tu dius se li sol dir "marques d'aigua". Hi ha programes com el PhotoMerge que les te posen automàticament. Jo, si ho he de fer, ho faig amb el clàssic Photoshop. Si ho fas amb aquest darrer, has de fer el següent: anar a capes, crear una nova capa. Després selecciones el botó de text (al panell de l'esquerra). Elegeixes el color, lletra i tamany que més t'agrada i ho col·loques allà on més t'agrada. Una vegada fet, veuràs que al panell de la dreta apareix el teu text com una nova capa. Si t'hi poses a sobre, pots jugar amb la transparència d'aquesta (es sol posar un 75%). I amb això ja està! Però vaja, que si cerques per google "como poner marcas de agua" et sortiran mils de consells. Sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gràcies per l'informació Marcel,ho provaré a veure si ho se fer....

      Elimina