dimecres, 5 de desembre del 2012

això s'acabat......

Com ja vos havia contat, ja no tenc espai al blog per ficar imatges......a no ser que vulgui comprar espai extra. He provat de obrir un blog nou, però amb el mateix resultat...no tenc espai per fotos, totes les imatges de sa meva conta van a una carpeta de "Picasa" i ja no hi cap res més.
Per poder obrir un bloc nou, hauria de fer-ho amb un altre nom, un altre correu electrònic, obrir una conta nova de blogger,etc i no tenc ganes de fer tantes coses.....
Així que ho pagam o aquest blog està condemnat a desapareixer. A no ser, que surti qualque anima caritativa i vulgui comprar l'espai que necessitem per continuar informant-vos de l'activitat bloquera a Mallorca.
Jo no tenc feina i encara que només són uns 2,5 € al mes per tenir més espai, jo no puc pagar-ho.

Ha estat bé mentres ha durat, però tot te un fi i fins aquí hem pogut arribar. Gràcies a tots el que heu seguit el blog tot aquest temps i si algú vol continuar tendrà sa meva ajuda amb el que pugui.....

Salut  per tots i totes i esper que ens veiem entre els blocs, perquè ells seguiran allà per que els disfrutem.

Adeu........


9 comentaris:

  1. Joer Tomeu! Pareix la fi del mon!.
    Jo estic disposat a posar el meu granet d´arena (i tampoc tenc feina). 2.5 euros?. Jo en poso 5. Segur que anirà sortint gent.

    Salut a tots els bloquetaires!!!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. no Isidre, la fi del mon és dia 21 d'aquest mes....jajaja

      Elimina
  2. Idoi jo 10, ala, "la casa por la ventana" jejeje. Bromes apart, crec que ho hauriem de xerrar tranquilament i veure que feim, hi ha altres persones que poden donar el seu nom per obrir el blog, estudiar la possiblilitat de fer un fons comú per ampliar l'espai, convertir el blog en un perfil de facebook (i no com un grup), d'aquest que cliques "m'agrada" (tot i que crec que també els volien fer pagar, la gent està trobant alternatives a haver de pagar, d'aquí tots aquests missatges que et diuen que si vols seguir rebent actualitzacions has de seguir una sèrie d'instruccions, gens complicades),... no se xerrar d'alternatives, mai de tancar el "xiringuito"... Quedada per blocar i en xerram ja!!!

    Jaume Solivelles

    ResponElimina
  3. ANDAVANT BOUS , NO U DEIXEU ,EIXO ES COM AQUELL BLOC DUR QUE NO SURT Y A BASE DE PEGUES EL FAS.UNA ABRAÇADA.

    ResponElimina
  4. Estic content per les vostres paraules d'ànim i l'ajuda que m'oferiu. Si trobem una manera de arreglar-ho a mi m'agradaria continuar, tal vegada m'he rendit massa aviat però ja no sabia com fer-ho...amb la vostra ajuda segur que en sortirem.
    Moltes gràcies a tots per el vostre suport, una abraçada molt gran per tots!!

    ResponElimina
  5. que te lo paguen es rocodrom.. sa fosca.. ya que tienes su publicidad, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. me pareix bona idea, te pots encarregar tu de anar a les tendes, rocodroms i altres a demanar-ho.

      Elimina
  6. Meam si ho he entés, jo es que som un Antiguo, com me va dir en Lenon fa molts d'anys, l'horabaixa del dia que els caixers varen començar a escopir billets d'euro i jo encara manejava pessetes. Meam si és, ver, jo, que visc a un cul amagat del món, pero tenc internet, veig un bloc on escriu un tal Tomeu Genovart, `òsties, tu, com me sona, joder Tomeu, una aferrada forta i salut!
    Miquel Sintes, Siddhu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joder Miquel me sap greu que ho haguis vist just quan s'acaba, bé esteim provant de reviure-ho amem si hi ha sort i podem continuar. Una aferrada i salut.

      Elimina