dimecres, 21 de setembre del 2011

Resercant el punt de fugua

Aquest video ,que consta de dues parts, està filmat integrament aquí a sa nostra roqueta i d'aquí també és el seu autor en Jaume Solivelles. Fanàtic de les petites pedres, incansable trescador sercant nous blocs on deixar-mos sa pell i també molt bona persona. Vaig tenir una gran sort de coneixer-lo un dia a Sa Torre de'n Beu i ara disfrutam junts de sesions de bloc, més o menys intenses segons el dia,  amb companyia del grupet d'amics amb els que ell surt a blocar. Jo que me sentia molt sol en aquest mon , el de les petites pedres, però ara ja teng amb qui compartir les jornades bloqueres. Gràcies amics.
Bé, no vos heu de posar a plorar ara amb aquesta introducció, és que quan me pos sentimental som un poc pesat. No vos vull enredar més. Espero que disfruteu del video.

Aquest és lénllaç, per veurer-lo heu de posar la fletxa del ratolí al damunt.
http://vimeo.com/20979217
http://vimeo.com/21258875

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Tomeu; la veritat es que em fa un poc de vergonya perquè el video és un poc cutre i no fa justicia amb la bellessa real de molts dels blocs. I gràcies a tu, perquè sense la teva feina el bloc a Mallorca seria molt pobre!

    Jaume

    ResponElimina
  2. No hi ha res que agrair. Un dia tendrem una bona camara i farem millors videos, per ara ja està molt bé així.Una abraçada i gràcies per fer el comentari.

    ResponElimina