dimarts, 15 de novembre de 2011

Diumenge entretingut.

Idò aquest diumenge varem anar a Ses Mosqueres. Havia quedat amb en Joaquim i na Lena i n'Isidre, aquest darrer també havia quedat amb en Lenon i en Carles Gastalver. Els esporlerins no varen compareixer, devien tenir altres feines. Així que ens varem juntar un grapat de "viejas glorias", en el meu cas més  vell que gloria, que ja feia tens que no coincidiem. Una vegada fetes les presentacions pertinents ens encaminam cap amunt. El primer tram de camí està molt humit, més bé xop. Això empipa un poc, tal vegada els blocs estiguin humits també. Lo millor serà arribar adalt i ja ho vorem. En arribar als primers blocs d'abaix, veim que hi ha gent provant el triangle, no se qui són però vaig cap allà a presentar-me. A la fi coincidim un dia, resulta que són en Guillem i en Jaume Mateu i un altre Jaume, només sabia d'ells per el seu blog però encara no ens coneixiem personalment. Sorpresa agradable trobar aquesta gent per aquí i lo millor és que ara ja ens coneixem.
Nosaltes anem al bloc "Esqueixat" per encalentir i també obrim dos problemes nous.

En Carles fent Tancasaporta
 Un a l'esquerra de la fisura i un altre a l'altre cara del bloc, ja els haviem mirat la darrera vegada que varem estar per aquí. Al de l'esquerra de la fisura és punyetero i el de l'altre banda és el més facil de tot el bloc. A mi a la fi me va sortir el de la fisura,encara que amb un métode diferent al que empleavem l'altre vegada que el vaig provar. Resulta que ara hi ha una presa nova, o que no haviem vist abans, pot ser el resultat de una neteja massa agressiva i totalment innecessari, el problema ja estava resolt i sense necessitat de més cantos. Vull aprofitar per recordar, que a els blocs que ja estan oberts i resolts, no necessiten més neteja. Ara aquest bloc a quedat més facil del que era.
Seguidament varem anar a provar el bloc "Mans" i varem fer els dos problemes, que van per la fisura, per acabar de posar-mos a to. Al mateix bloc encara hi ha un altre problema a la dreta del tot.

N'Isidre sortint de Mansdeferrer

Jo fent Mansdeferrer

Lenon al mateix problema

Aquí fent Mansdefontaner
Per continuar varem anar a fer els del bloc que hi ha just davall del triangle, en Beia el me va mostrar la darrera vegada que varem asser per aquí. No sabiem molt bé com anaven, però seguint la lògica del boulder, varem començar d'asseguts i vam tirar per amunt. El del mitg per jo és el més dur, me va costar un grapat d'intents però al final el me vaig fer meu, bufff......


Jo, fent aquest nou problema, que crec que és diu Pareixfacil.
En Lenon i en Carles varen partir un poc més prest i nosaltres varem decidir obrir algún bloc nou, varem fer una volta de reconeixement i ens varem decidir a obrir la placa que sempre veiem al pujar per el camí d'abans.

Isidre fent Regleton
 D'aquest bloc varen sortir dos problemes de placa amb regletilles i un per l'aresta i just al costat en varem obrir un altre de romos punyeteros.


Un altre pic n'Isidre a Ballumes
Jo a l'entrada de Ballumes
 Un poquet més abaix, just davant un sostre sense cantos, en varem obrir un altre bò per encalentir. No té gaire altura, comançant d'assegut recorrem el filo per sortir per l'altre costat. Un problema facil i divertit.

Joaquim fent Paupant.
Al final del dia ens varem anar ben madurets, no se els altres com estan però jo encara estic ben esbreonat. Vaja un dia més intens, complet, profitos, divertit i ben entretingut.
Au, salut i ens veim entre els blocs.

3 comentaris:

 1. Molt be al.lots!! qui deia que no tenim bloc a sa illa!!! un dia vendre a que m´ensenyeu... una aferrada i enhorabona pes blog!

  ResponElimina
 2. Idò si que encara en van sortint de blocs, sa nostra roqueta és com una caixa de sorpreses. Segur que en queden més a qualque banda,però ja els trobarem..... A veure si és vera que vens un dia a blocar amb noltros. Una aferrada i gràcies per el comentari.Au,salut.

  ResponElimina
 3. Tomeu, bona tarda.Soc un noi,bé amb 31 anys ja no tan noi jejeje...Català amb la xicota de Porreres i estic vivint a ses illes des de fa 5 mesos.FAig servir molt les ressenyes de sa torre d'en Beu i altres llibres de ressenyes de boulder com el d'en Miquel riera.Bé la meva pregunta és si em podries indicar com arribar als blocs de Puigpunyent, doncs aquest matí hi hem anat i no ho hem trobat.Et deixo el meu e-mail i aprofito per saludar-te.

  Gràcies

  Eloi
  eloidiademon@hotmail.com

  ResponElimina