dilluns, 9 de gener de 2012

Els Reis d'Esporles.

Dijous, 5 de gener, apunt perque arribin els Reis carregats de regals, noltros hem anat a blocar a Ses Mosqueres. Jo volia estrenar els meus moixos nous, ja era ben hora de canviar els que tenia......
Vaig quedar amb n'Isidre i varem pujar sols per amunt. De pujada, varem aprofitar per marcar un poc millor el cami, ferem noves fites, llevarem branques que emprenyaven i qualque pedra. Ara el camí se veu millor, encara que es podria millorar molt més, ja farem un poc més una altre dia que hi tornem. De pujada ens varem trobar amb en Jaume Mateu i uns amics seus en Pere i sa dona, que no se com es diu, que també venien a blocar. Varem anar a encalentir al sector Els 4 fantastics, unes plaques facils al Democràcia...... i alguns dels superherois i així ben calents varem obrir una travessa, que ja haviem estat mirant un altre dia, que ens va dur més feina de sa que pensavem. Ens va costar un grepat de pegues fins que li varem trobar la sequència i per acabar un mantel, que aillat ja costave lo seu i després de dur més de deu moviments..... ja vos ho podeu imaginar,bufffff.....
Amb això que arriba en Beia, jo faig un comentari "gracios" diguent que ara vendrà en Beia i el treurà per encalentir....tots réim......les salutacions pertinents i sa calça els moixos, se posa a fer la travessa mentre demana per on va, qualque error que rapidament rectifica i arriba al mantel li deim com és i va i el fa sense despentinarse i per encalentir..... primer tots ens quedam callats, deprés reim molt més que abans.
Quin bou que està fet aquest homo i això que diu que no es troba al seu millor estat de forma i que li sobra pes.......a jo si que me sobra pes que molts de pics no aixec ni el cul de terra.
Al final el feim tots i li deim Plasticgirl,començant a l'esquerra de Mantelman  recorre tot el fil del bloc cap a la dreta i surt a devora l'arbre. Després en beia li treu una extensió, sense fer el mantel, que surt per Arrueitor i és una mica més fàcil encara que sigui més llarga, ja que no tens la sortida tan fotuda.
En Jaume també va provar Esformiguer i amb un parell de pegues el se va fer seu. Camviam de sector i ens anam devora el forn, en Beia volia provar Abellerol i capallà vàrem anar.

Beia provant Abellerol
 Jo vaig aprofitar per fer un poc més de cròquis d'una zona que no tenia i unes fotos dels blocs. Mentre feia aixó, vaig veure que algú havia obert un bloc nou i li havia posat el nom a un esparadrap aferrat a la pedra Ball de boc, no sabem qui ha estat però ens agradaria coneixer-lo i saber si n'ha obert algun més, per així posar-ho al croquis que esteim fent, si algú sap qui ha estat ja ho direu.
Varem provar Abelleta i Abellerol, cada un al seu nivell, jo per la meva banda no vaig aixecar el cul de terra. No se perque però aquell moviment d'entrada no me va gens bé, ja ho tornarem provar un altre dia. En Lluis i n'Isidre varen fer Abelleta  i en Beia i en Xisco se varen enbutxecar Abellerol, com estan aquests esporlerins.

Isidre als primers moviments d'Abelleta
Lluis fent Abelleta
Xisco a la sortida de Abelleta
Beia fent Abellerol
Xisco coint els cantos de sortida de Abellerol
Després d'aquest present que els hi varen dur els Reis d'Esporles, estaven euforics. Ens varem moure a provar S'arruixada un nou problema que està al costat dret de Xubasco. Un dia  ja l'haviem estat provant i fa poc temps els esporlerins el varen fer fins adalt. Es una linea a una placa vertical de regletilles i amb una entrada d'assegut ben punyetera.
D'aquí ens varem moure a la travessa de romos, que llevant n'Isidre i jo, tots el tenien fet. Alguns el varen repetir, n'Isidre el va fer també i jo ho vaig tornar a provar però ja no podia més, estava rebentat.

Llavors en Jaume ens va comentar que un tal Vazquez, que no el conec de res, havia obert un problema just al darrera del triangle i varem tirar cap allà a veurer-lo. En Beia i en Xisco se varen posar per feina i el se varen fer seu, els altres ni ho varem provar. Mentres noltros varem netejar just al costat per obrir nous problemes, que encara no hem ni provat, així quan hi tornem ja tenim feina avançada.
Al final ens varem anar ben inflats, com sempre ens ho varem passar molt bé i fins i tot varem encadenar qualque cosa, i que més vols?????
Per cert que els moixos nous van de p... mare!!!

Quan estava de cami de tornada a casa, la natura ens va regalar una posta de sol molt colorida. Me vaig aturar a una vorera de la carretera per fer la foto.

La natura, una gran artista.
Au,salut i ens veim entre els blocs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada