dijous, 12 de gener del 2012

Sol del sud.

Dissabte, dia després dels reis, encara esbreonat de l'altre dia a Ses Mosqueres. He quedat amb en Joaquim i na Lena per anar al Refugi a blocar i mirar uns quants problemes per on van, per marcar-los bé al croquis.
Fa un dia fabulos, ni un nubol en tot el cel i una temperatura molt agradable, hem estat tot el dia en maniga curta. Els darrers dies que he anat per altres contrades feia un poc de fret, encara que va molt bé per l'adherencia, ja tenia ganes de un poc de sol i caloreta. Com que darrerament he estat recuperant problemes, ja fets fa temps i obrint algun de nou, esl he mostrat a en Joaquim i els hem fet, per encalentir.
Per després anar a provar algún altre més duret i un que me va quedar a punt,la darrera vegada que vaig estar per aquí.

Joaquim a Vengatira peramunt

Na Lena a Jaque hisom

Varem fer un problema nou que havia netejat un altre dia, a un bloc alt, però amb la sortida facil. Es diu Vescapalla, al seu costat esquerra ni ha un altre, semblant de dificultat. I llavors amb un parell de pegues vaig fer  Sacrifici un problema de regletes que tenia pendent, molt guapo. Começant de dues regletes, creuem la ma dreta demunt l'altre i cap a l'aresta amb esquerra. En Joaquim també el va treure i en varem fer un altre, començant de les mateixes regletes i sortint recta per amunt, millor dit que en Joaquim va fer a jo no me va sortir, hauré de sercar un altre sistema........

Aquí fent Vescapalla, aquest nou problema.

 A l'entrada de Sacrifici
Ens varem pendre un descans, després d'apretar les regletes punyeteres. Per fer la digestió varem anar a netejar un bloc que havia vist entre les mates. Varem llevar unes mates invasores, caigudes del jardí que hi ha al damunt de les penyes, retirar cuatre pedres, netejar un poc el bloc i ja tenim un nou problema. Se diu Entremates i deu ser 6A, aprox. Té l'entrada un poc punyetera i els baixets ens hem de posar dos matalassos, per arribar al canto de sortida per la má esquerra.
Seguidament varem fer els problemes d'un petit bloc, on totes les sortides tenen uns mantels molt divertits. Aquest bloc es ideal per aprendre a fer mantels a poca alçada d'enterra i bons de protegir, ho recoman.

Jo fent Sanapia

Joaquim sortint de Sanapia

Aqui al primer mantel de El descansillo

Començant Rosseg Panxa


Joaquim a Demantels

Entrant a Capalallum

Un altre moviment de Capalallum

I una altre toma de Capalallum

Varem fer un bon grapat de problemes fàcils i uns altres que ens van costar un poc més, però al final del dia  n'haviem fet prou, per anar a cap a casa ben arreglats. Darrerament ,com que estic més ociós que de costum, he anat a trepar molt, almanco molt més que abans. Quasi no teng temps de recuperar-me de un dia per l'altre, haure de descansar un poc més o sino me rompre per qualque banda.
Bé, ja està bé de remucs, no vos voldria fer plorar........
Canviant de tema, m'agradaria fer una quedada, totalment informal, per anar a aquesta zona a fer un poc de neteja i blocar. Jo crec que si ve prou gent, amb una o dues hores podriem deixar-ho de p...mare i després podriem blocar la resta del dia. Que vos pareix???? Darrerament he netejat i rescatat un munt de problemes i sa zona està prou bé per passar un dia i segur que més, perque vos quedaran coses pendents.Venga animau-vos que això serà en benefici de tots.

Au,salut i ens veim pel mon.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada