dimecres, 28 de març del 2012

El bosc màgic...correcció.

M'han informat que el bloc que ens pensavem que haviem obert nosaltres, Esgra descul, resulta que ja estava obert l'any 2005-06 per altre gent. Deman disculpes si he pogut ofendre a algú. Segons diuen es diu Mantel verd   i ja estava blocat. Amb això me don conta de que a traves del blog podem corregir aquestes errades i entre tots tenir un poc més fermat el tema dels noms dels problemes. Agrairia a la gent que ha obert blocs a alguna zona de l'illa, de las que tenim croquis, que me fasi  arribar l'informació i així poder incloure dins les resenyes aquests problemes que desconeixem. Gràcies a tots.

2 comentaris:

  1. No pens que sigui una cosa d´ofendre´s (a mi no m´has ofes amb absolut Tomeu)lo del control, si, estaria be. De fet m´arrepenteixo de no haver fet fa uns anys un croquis mes elaborat. Hi ha un parell de blocs que no tenen nom al croquis fet per en Biel que si record que l´hi posarem el moment de blocar-ho. Però tant fa ara, va ser una "errada" nostra i punt. Salut a tots!

    ResponElimina
  2. A veure si un dia d'aquests, me dius els noms dels que t'enrecordes i li demanarem a en Biel, a veure si s'enrecorda d'algun més. En Charli també diu que en té un parell i en Jaume també. A veure si entre tots ho aconseguim........

    ResponElimina