dimecres, 30 de maig del 2012

Croquis de Ses Mosqueres.





Aprofitant que teng els croquis fets, els que varem emplear a sa trobada, que millor que publicar-los i així tothom els podrà consultar en voler. Per ara els penjaré tal ment com a sa trobada, sense els graus, només amb la valoració que varem fer per l'event. Per fer-vos una idea, jo ho vaig fer així: 1 punt (fins a 5A) 2 punts (de 5A fins 6A) 3 punts ( de 6A+ fins 6B+) 4 punts ( de 6C fins 7A) 5 punts ( més de 7A+). Amb el temps els graus s'aniran confirmant i ja els canviarem. Per ara tenim això i si qualquu ho vol consultar aquí ho trobareu. També s'acepten sugerencies per posar els graus, així m'ajudau, quan fegeu un problema me deis quin grau és i jo m'ho apuntaré per fer la guia definitiva. Pensau que lo que hi ha ara és orientatiu, pot ser que hi hagui errades, ja sabeu com és això de graduar els blocs........

Aprofitant aquest manual de bones conductes, que amablement se va currar en Jaume, també ho posaré perque els hem de seguir sempre no només el dia de la trobada, que tanmateix ja ha passat. Així que ja ho sabeu per seguir disfrutant d'aquesta zona, molta bonda i respecte.


RECOMANACIONS PER PRESERVAR EL MEDI AMBIENT

Manual de bones conductes.
Recordau que la zona de bloc es troba  ubicada en una finca privada. Per tant, cal minimitzar el nostre impacte en l’entorn, evitant dur cans (hi ha animals a lloure) i fent el mínim renou.  Seguiu sempre els camins marcats i no fer adreçeres.
Respectau la fauna pròpia del lloc, així com la flora i les roques. Tots els blocs que estan marcats ja han estat oberts i la majoria fets. Així que, no cal llevar més vegetació d’aquella que ja s’ha llevat ni modificar cap roca per a poder fer els blocs. Pensau que és una zona nova i algunes preses es poden rompre, per tant mirau d’assegurar els vostres moviments. En general, les caigudes estan netes i són bones. Evitau posar els crash pads a sobre la vegetació ni fer moviment de pedres.
No deixeu fems en el bosc ni entre els blocs. Les llosques i l’esparadrap també són fems.  Evitau en tot el possible deixar residus orgànics (restes de fruita, d’entrepans…). Són biodegradables, però 200 pells de plàtan escampades pel bosc no és un bon espectacle. Una altra bona opció és enterrar-les o, en tot cas, davall alguna pedra.
A ser possible veniu amb les feines fetes de casa (preferentment les majors). No disposam de banys químics així que l’alternativa és el bosc mateix. Com abans, també és biodegradable, però… En cas d’extrema emergencia intentau allunyar-vos de la zona de bloc (no val fer-ho entre els blocs). Enterrau el que dipositeu ja sigui amb terra o amb pedres i millor si vos emporteu el paper.
Intentau minimitzar l’ús de magnesi i sobretot de les cleques. Sinó queda més remei, netejau-les amb un raspall suau un cop fet el bloc. Ni mostreu els raspalls metàl·lics a la roca, la destrossen.
Respecteu aquestes senzilles recomanacions, perqué en un futur poguem seguir gaudint d’aquesta magnifica zona de bloc.

Moltes gràcies a tots per col·laborar.


















El bloc "Banana" va trebucar, les linies marcades no hi són.







Segur que encara en surtiran més de blocs, però això ja és una altre història.........
Salut i ens veim entre els blocs..........


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada