divendres, 4 de maig de 2012

Ja està apunt........

Dijous varem tornar a pujar a Ses Mosqueres, hem estat posant cartells per que la gent no se perdi per dins el bosc. També hem marcat molt bé els camins, amb fites, pedres o branques a les voreres i fins i tot un parell de cordes per llimitar el camí. Volem que la gent vagi per els camins marcats i no fain adreçeres pel mig, així no trepitjarem tot el bosc evitant el desgast que per ell suposa. Hem posat unes posts amb els noms dels sectors i davall una altre per posar-hi el croquis del sector. Als croquis hi podreu veure l'ubicació dels diferents problemes de bloc, així com el nombre, el nom i la dificultat. Cada bloc estirà marcat amb un tros d'esparadrap,  amb el seu nombre escrit a damunt i una flexa per indicar capa on va el problema.Hi haura dificultats des de 1 fins a 5, no posarem la dificultat en cap escala coneguda ens farem la nostra, ja ho varem fer així al Blocpunyent i ens va funcionar molt bé. Per que vos faceu una idea els blocs per davall de 5A tindran un valor de 1 punt i els de més de 7A+ tindran un valor de 5 punts...... Els que volgueu participar a la marató, per optar a algun premi, haureu d'apuntar al full que vos donarem el nombre del bloc, el seu nom i la seva dificultat i al final sumar els punts aconseguits, per això heu de pensar a dur un bolígraf.


Varem acabar de netejar i provar alguns blocs que teniem pendents, hi ha hagut dies que no ens hem pogut posar ni els peus de moix, només feina, feina i més feina. Al final hi haura un bon caramull de problemes, en un principi creia que hi hauria més de 100 problemes, ara vos puc dir que estaran més aprop dels 200......així que hi ha per triar i de totes les formes, mides, colors i dificultats........
També varen pujar uns quants esporlerins, uns al·lots joves que fa poc que han començat, que tiran coma bous.
Més tart va venir en Lluis, en Beia i en Jaume amb les intencions de llevar un pedrot que fa nosa per fer un problema, quan noltros varem partir ja ho tenien quasi a punt, no se si varen poder acabar?????
Vos pos unes fotos per que aneu entrant en ganes......
Pensau que el termini de l'inscripció és fins al dia 10, però només podem garantir camiseta i sopar als que s'apuntin abans de dia 7. Els que vos apunteu després ja no tendreu opció i vos costarà lo mateix. Pensau que a noltros també ens han posat un termini per confirmar el nombre de camisetes que volem i quants serem a sopar.
Alguns dels problemes nous.......Aquest no és nou, i com no sabem el nom li hem posat "El zulo"  si es que el va obrir ens diu el nom, ho canviam...

2 comentaris:

  1. BUENA MOVIDA BOUS ,QUE LO DISFRUTEIS A TOPE.UN SALUDO.

    ResponElimina
  2. Quina feinada!!! Gracies!! Superheroes a tope!!

    ResponElimina