dilluns, 23 d’abril del 2012

Darrers retocs......


Un altre dia per Ses Mosqueres fent feina. Esteim adequant la zona per al dia de la Trobada, netejant nous blocs, arreglant els peus dels blocs per que no vos faceu mal, llevant branques molestes, marcant els camins i fent croquis,uffff quina feinada!!!

Menos mal que sempre ve algú per donar una mà i així no és tan avorrit, perquè els dies que hi he pujat tot sol si que se fa un poc llarg……..

A alguns blocs per millorar la zona de recepció, hem hagut de fer petites marjades amb pedres i branques per després cobrir-les amb un poc de terra. Així aconseguim tenir el terra més o manco pla i lliure de obstacles. Però no a tots els blocs es poden millorar les zones de recepció, hi ha blocs que tenen pedres molt grans al davall  o a un costat i no es poden llevar, a no ser que empleasim explosius cosa que no pens fer, en aquests casos provem de omplir per els costats amb pedres o branques o llevar alguna punta perillosa per intentar millorar-lo ,dins lo possible.

Pareix que sigui molt fàcil obrir blocs, i en algun cas ho és, però tot depèn de com el trobem. A vegades trobem una zona de recepció totalment plana sense cap pedra, ni branca ni res que faci nosa i el bloc, sense herbes a sobre ni per els costats, de roca ben compacte i que no se romp res, però això no passa gaire sovint i és quan ens toca pringar.

No vos voldria avorrir massa amb aquests temes, jo pas gust de fer-ho i per això ho faig.
Després ho disfrutem tots i tan contents…….

Vos posaré unes fotos de un problema nou que se diu Sistemàtics que varem estar provant l’altre dia, jo vaig partir un poc prest i no sé si al final el varen blocar o no, ja ens ho contaran…





Au, salut i ens veim entre els blocs…….

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada