diumenge, 10 de juliol del 2011

Sercant la fresca per Sa Torre.

Aquest dissabte varem anar a blocar a Sa Torre de'n Beu, en un intent de trobar un lloc on poder enfilar-mos per les pedres sense deshidratar-mos. I varem endevinar, en arribar feia calor encara, però poc després es va ennigular i corria l'aire i va començar a fer una temperatura més agradable. Alguns blocs tenien els cantos un poc sobats però en general tenia bon tacte. Ens varem aplegar un bon grupet, alguns varen prende un bany refrescant i després ens varem posar per feina. Varem encalentir al sector Shorti, alguns problemes facils per començar i seguidament alguns anaren a provar La medicina i Canto meu i els altres varem quedar al sector Gorg blau fent blocs més asequibles per nosaltres. Va ser un horabaixa entretingut en bona companyia, bon ambient, bona temperatura per blocar i també productiu ja que varem fer un bon grapat de blocs. Jo ho necessitava,ja feia deves un mes que no anava a trepar i començava a ser ben hora.


Imma a "Sensesin"
A na Imma li anaven sortint quasi tots els problemes, encara que ella diu que no se li dona molt bé això de blocar. Excepte alguns, que per la seva estatura o enbergadura no li anaven bé les entrades d'assegut, se va mostra molt resolutiva resolvent un bon grapat de blocs com ara "Grafiti","Janofum", "Anabolica", "Sipi", "Tallanassos" i " Estiret" entre altres, alguns al primer intent, altres al segon o tercer i uns pocs no li varen sortir encara que ja li faltava poc, però després de unes hores blocant el cos ja te diu que basta per avui, que hi ha més dies que llangoniçes i ja tornarem un altre dia per acabar la feina pendent. No se si a tothom li diu tantes coses el seu cos, a mi no atura de dirmen.

Marcel a "Sipi" 


Pau a "Corcat"


En Pau, no el meu fill, també va resoldre uns quants blocs i ni varen quedar uns altres a punt per una altre ocasió. Varen haver de partir un poc abans, tal vegada amb més temps els hi ves sortit algún bloc més però no es pot tenir tot i també va bé que  quedin problemes per resoldre, així tornaran per la zona.




Imma provant "Xcentric" ja té feina pendent.



Jaume provant "El botxi"



Devant l'atenta i sorpresa mirada de'n Jaume i en Martin, n'Hallvar els hi ensenya com es fa aquest problema.
Ja l'havia fet anteriorment, així que el va repetir de una manera un poc especial com es pot apreciar a la foto.



Hallvar donant una lliço de savoir faire, repeteix "El botxi" però descalç.


Una altre jornada profitosa enrevoltat de bona gent, que més podem demanar.
Mos veim blocant...!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada