diumenge, 24 de juliol del 2011

Un horabaixa a Torre den Beu.

Aquest divendres passat, vaig quedar amb en Cédric per anar a blocar a sa Torre. És un al·lot Frances que està per aquí fent feina, ja fa uns anys que ve a l'estiu i li agrada tant l'illa que a decidit quedar-se també a l'hivern. El dia va estar ennubolat i feia una temperatura molt agradable ,per ser el juliol, i si afegim l'airet que corria encara s'estava millor. La roca tenia un tacte perfecte, res de cantos patinosos. En Cédric no coneixia la zona, així que varem encalentir al sector Gorg blau, varem fer primer els facils com Corcat, Tallanassos, Sipi, Hams,Pop,El sexe dels peixos,Hibrit i Estiret que per encalentir ja ens van bastar.
Seguidament varem anar al sector Lluis llag i allà férem Ball de bot,Hyfly i Pro-vi, en Cédric també va provar Mil-itis encara que no li va sortir, per aquesta vegada.

En Cédric provant Mil-itis

I com que encara tenia ganes de provar algún bloc un poc més dur varem anar al sector Elfar a provar Gent giscant i un de nou al seu costat que vaig està provant un dia que era tot sol i que es diu Veiglallum.


En Cédric provant Gent giscant


No se si és que ja estavem cansats o que no tenim prou call,però varem trobar que la regleta de ma esquerra que surt a la imatge, feia molt de mal. Jo no la recordava tant punyetera a aquesta regleta, crec que s'ha romput algún troset i ara ha quedat molt punxaguda i fa mal. I no és una escusa, perque al final no ens va sortir. Així que varem decidir provar el problema nou  Veiglallum. Està just al costat dret del Gent giscant, de fet hi ha un canto que és comú per els dos problemes, la presa d'hombro de l'imatge anterior que la collim amb la mà esquerra. Primer el varem provar de dret, mà esquerra a la presa anomenada abans i la dreta a un foradet romo per tres dits i anar amb la dreta a un romo just al damunt, si anem al romo amb l'esquerra és més fàcil però ja ens anem molt a la dreta i no surt tant bonic, serà com una variant de sortida més fàcil que tirant ben recte per amunt.Ens va sortir de les dues maneres, ara només faltava entrar d'assegut. A en Cédric li va sortir, a jo no però sortirà un altre dia o això crec. Entrant d'aquesta manera ja no importa collir el romo de la mà dreta,que empream per fer-lo de dret. Ja tenim un nou problema, que deu sortir 6B o 6B+ me pareix a jo, ja ho provereu i me deis que vos pareix a voltros.
Ja per acabar tornarem al sector Gorg blau i a en Cédric li va fer ganes provar el bloc Nochoa. Quan l'estavem provant varem veure que hi havia magnesi a uns cantos just a la dreta. El varem provar una estona i ens va semblar dur, per el nostre nivell, encara que fa ganes tornar a provar-lo un altre dia amb la pell descansada i les energies renovades.

Jo provant el nou problema.

En Cédric provant el mateix.

 No se qui el va obrir, ni si el varen fer, ni si té nom, ni res de res, el que si vos puc dir és que me va agradar. Si algú té informació d'aquets problema nou i m'ho deis ho podré incloure a dins les resenyes de la zona. Lo que son ses coses després de anys obrint blocs a aquesta zona encara en surten més, quasi cada vegada que hi vaig en veig algún de nou. I segons pareix no soc l'únic que vou nous problemes, com en aquest cas, el bloc l'hem vist mil vegades i mai ens haviem ficsat amb aquesta línea. Fa temps que pensava que ja no hi havia res més que fer en questió de l'opertura de nous problemes  i encara me sorpren lo que dona de si la zona de sa Torre de'n Beu.

En Cédric va quedar prou content, li va agradar la zona i vol tornar-hi amb els peus de moix nous, els té foradats, i les forçes i la pell renovades per tornar a provar els que no li varen sortir i els que encara no ha vist.

Bon horabaixa el que varem passar en Cédric i jo aquest divendres, que més podem demanar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada