dimecres, 12 d’octubre del 2011

Aquesta vegada si !!!!


Idò si, aquesta vegada tengerem més sort amb el temps. Dissabte passat varem fer sa mini trobada de bloc a Ses Mosqueres. Amb molta incertesa, varem pujar cap allà unes quince persones. La nit passada havia plogut i podria tornar a ploure al matí. Així i tot varem decidir tirar per amunt i ja vorem que passa, si no podem trepar farem altres coses; com netejar i marcar els camins, sercar i netejar blocs nous,etc. En arribar a dalt ens va sorprendre lo bé que estava sa roca, tenia bon tacte. Varem veure a en Jaume i en Gus,que  havien arribat abans que noltros. Jo vaig pujar amb en Joaquim i na Lena, per ells era la primera vegada que pujaven a la zona. Varem recuperar el ritme cardiac i respiratori, alterat per la pujadeta i varem fer una volteta per mostrar-li la zona. Acte seguit, ja varen arribar un bon grapat més de bloquers amb ganes de paupar els blocs. Varem començar a encalentir a uns blocs facils, excepte alguns que varen començar un poc fort i justament en Beia es va fer mal a un dit. Tots els que erem per devora varem sentir com li va cruixir el dit, quina escarrufada!!!
Esper que no sigui res greu lo del dit i que puguis anar a Targasone.  Ja que no va poder trepar se va dedicar a mostrar els problemes, als que no ho coneixien, a cepillar els cantos perque ho provessim i ens deia com fer-los, va ser un guia excepcional.
Jo vaig estar provant els del  Carreró que encara no els havia tastat, hi ha una placa tombadeta molt guapa amb dos problemes molt facils i a l'altre costat en surten uns cuatre més, també facils, tots bons per encalentir.


Na Lena al Carreró.

Jo també al Carreró.
Una vegada calents varem anar per devora el forn de calç a provar-ne uns quants més. Com el Fulla blanca
que el van treure uns quants, després de petar un parell de preses. Aquesta va ser l'unica consecuencia desfavorable que va provocar la pluja, en estar les preses banyades algunes varen petar. Amb això alguns problemes varen canviar, encara que se poden seguir fent.

En Jaume començant Fulla blanca.

I aquí acabant el mateix probleme.
També varen estar provant Llums de migdia el primer que varem obrir en Jaume i jo,a la zona. Li varem donar 6C, però per lo que pareix tal vegada sigui un poc més dur. En Guillem i en Tomeu el varen fer, encara que es varen haver d'esforçar, i no se si algú més el va treure.

En Tomeu a Llums de migdia.
Al costat varem provar Abelleta, que ens el varen vendre de 6B encara que a aquest preu tothom el va trobar car. Uns quants el van treure, els altres ho varem provar i ho tornarem provar un altre dia. De totes maneres s'haurà de recotar a l'alça. Just al costat n'hi ha un altre Abellerol que el va fer en Simó, creu que serà 7B/B+ i comença igual que el seu veinat per després desviar-se per el desplom, brutal......

En Gerardo a Abelleta.
Després de dinar i descansar un poquet, ens varem anar per avall. Jo havia vist un bloc que me va cridar l'atenció i tenia ganes d'obrir-lo. Una placa ben vertical amb una fisura al mitg, que pareix xapar el bloc. Varem veure que ja hi havia qualque probleme obert, al final en varem fer tres i en posibilitats de algún més.
Es crull, Tanca sa porta i Cri-Cra.

Joaquim a Crull.

Aquí provant Tancasaporta.
Seguidament varem anar a veure els blocs nous que havien obert els esporlerins. Primer un desplom amb un xap al mitg, que té dues sortides; una recta per amunt i l'altre fent un poc de travessa per la dreta, tots dos bons. Crec que a la dreta n'hi ha un altre més facil.

En gus fent Mans de ferrer.
Un poc més cap allà n'hi ha un altre que comença un poc rar, amb les mans molt abaix i costa molt aixecar el cul de terra, de fet jo no el vaig ni aixecar. Bé un altre de pendent per un altre dia. Just al costat,al mateix bloc, pareix que en surt un altre.
D'aquí ens varem moure cap uns altres blocs nous, encara que no en varem provar cap. Voliem anar al Triangle, un altre bloc nou, aquí en tenim tres de linees. Dues més asequibles i una altre de les bones, que també va fer en Simó, com a 7B? començant d'abaix de tot. Els que ho varen provar, el varen començar des de unes regletes un poc més amunt, així i tot surt ben dur. Aquesta vegada en Jaume Pou i  després en Guillem el varen blocar, molt bé bous.....

Jaume Pou blocant aquest tros de bloc.

En Guillem també el va fer.
Per els voltants encara n'hi havia algún més de nou, en Beia ens ho va mostrar i jo vaig aprofitar per fer un petit reconeixement de la zona i encara en vaig veure un grapat més per obrir, però això ja serà un altre dia.
Ja era un poc tart i varem aplegar, que encara ens queda arribar als cotxes i fins a casa. Això si ens anam ben satisfets de haver passat un altre bon dia entre els blocs i en bona companya.

Vos deix amb un proverbi Xinès que vaig llegir no sé on. 
"Aquells que diuen que no es pot fer, no han d'interrompre a aquell que ho fa."
Me va agradar, au salut!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada