diumenge, 2 d’octubre del 2011

Blocpunyent, és especial.

Ja ho deia n'Alfonso, que vaja un esport més sufrit que hem triat. I sa veritat és que jo també ho he pensat qualque vegada, ens deixam sa pell als blocs i no en sentit figurat, ens esquerrintxem amb les aritges i romagues, ens feim mal als dits amb aquells cantos que tenem una punteta que se te clava sempre on fa més mal. arrossegam la panxa,elpit,els genolls i altres parts del cos per poder sortir d'alguns blocs punyeteros, ens anem a canostra amb ferides i els osos i muscles dolorits, ens pegam cops per el cap, els turmells, colços i per on sigui....... i tantes altres coses. Penses que si a algú que no ha escalat mai li contensin aquesta part de l'escalada antes de començar, més d'un no ho voldria ni provar. Idò, tot això és el que es perdrien. Encara que tenguem aquests pensaments, ningú ens obliga a fer-ho, ho feim perqué ho volem fer i més que res perqué ens agrada!!!!!!!
Encara que a vegades ens poguem sentir como a "bixos raros".

Ahir varem anar a la zona de Blocpunyent, amb moltes dubtes de com estaria. Sa nit anterior havia plogut i no ho teniem molt clar si estaria aixut. Així com ens hi acostavem anaven augmentant els dubtes, pareixia que havia plogut molt per allà. Però ja que hi erem ens varem acostar, sense collir els xirmes, a veure el bloc de "Safinal" que estava aprop, i ens va sorprendre el tacte que tenia la roca.... excepte algún troç de les sortides i els forats amb un poc d'aigua, estava ben aixut!!!

Vist això, varem agafar els xirmes i per amunt sa dit!!
Varem pujar fins al blocs "Herba" "Sexe" i voltants, per encalentir al bloc-plafò per excelència i després ja vorem. Varem fer els clasics "Cul-tura" "B de bloc" i "Paranoiasenil" i algunes variants per encalentir. Després varem provar "Feladora" que des de que algú va llevar unes pedres que hi havia abaix, on começem el bloc, ha tornat bastant més dur. Abans estava de 6B i ara al menys deu ser 6C, ja que no arribem als cantos de dalt. A en Jaume i en Gus els hi va sortir, no sense esforçar-se, molt bé. Jo només vaig fer sa versió de dret, molt més suau. També vaig estar provant "L'arbre" que ja no m'enrecordava com es feia i tampoc me va sortir, no ho recordava tan dur o serà que jo estic fluix.

N'Alfonso a "Cul-tura"
En Jaume blocant "Feladora"


Seguidament ens varem moure al bloc "Sexe" que en Gus volia provar "Asexual" o al manco saber com començava. Li va sortir sa versió de dret però sa d'entrar assegut encara no surt, però ja sortirà.
Feim una pausa per reposar forçes i ens anem al bloc de "Safinal" que alguns hi tenien projectes.


En Pau reposant forçes.
En Jaume volia provar "Eufòria transitòria" i varem veure que el pas es pot interpretar i fer de diferents maneres, lo que també el fa canviar de dificultat segons el sisteme triat. 

En Jaume al seu projecte,"Eufòria transitòria"
Per una altre banda jo vaig estar provant "Trepantripat"el de més a l'esquerra, amb n'Alfonso. Tampoc recordava molt bé com era l'entrada, però entre tots ho varem recordar. Encara que a jo no me va servir de res ja que no el vaig poder fer, al contrari que a n'Alfonso que se li va donar molt bé i per poc no el treu, segur que a la pròxima cau.

N'Alfonso provant "Trepantripat"
I l'altre que també tenia en ment un problema per resoldre, era en Gus. Que va estar provant una linia que atravessa quasi tot el bloc, començant al forat de la dreta d' Euforia i sortint per Pilladits, seguint una linea molt logica dels cantos de la part central del bloc. Te molt bona pinta i és molt estétic, serà com a 7A segons els que l'han fet, però dels durs. Ja se vorà quan tengui més repeticions. En Gus va estar molt aprop, només dos moviments es varen interposar entre ell i l'esperat triunf. Així que a seguir provant-ho que ja està aprop.


Sequencia, quasi completa , d'en Gus provant el seu projecte.

 Idò, un altre bon dia entre amics......................





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada